Drs. Olga Braams

klinisch neuropsycholoog

In 2005 studeerde ik af van de opleiding neuropsychologie van Universiteit Utrecht. Sinds mijn stage in 2003 in het Wilhelmina Kinderziekenhuis heb ik mijn hart verloren aan het werken met kinderen in een ziekenhuis en ben ik nooit meer weggegaan. Ik heb expertise ontwikkeld op gebied van epilepsie bij kinderen. Op de neuropsychologische gevolgen ervan, maar ook op de impact die het heeft op het psycho-sociaal functioneren van kinderen en hun gezin. In 2019 promoveer ik op sociale cognitie voor en na epilepsie-chirurgie bij kinderen. Mijn enthousiasme voor het vak draag ik met veel plezier over door presentaties, workshops en les te geven via verschillende instanties zoals patiëntenverenigingen, vakverenigingen, universiteiten, ziekenhuizen en bij stichting ITON.